Krydret gulrotkake

Høstens beste, saftigste kake

Bland sammen de tørre ingrediensene.
Tilsett egg og olje, rør godt sammen.
Tilsett gulrøtter og rør til alt er blandet.

Kle en liten langpanne med bakepapir og fordel røren jevnt utover.
Stek på nederste rille i varm stekeovn 180 oC i 35-45 min.

Avkjøl på rist før kremen smøres jevnt utover.

Krem:

Ost og smør til kremen bør være myk/ romtemperert.

Ha ost i en kjøkkenmaskin og kjør til en glatt krem.
Tilsett mykt smør i små klatter.
Ha i melis og smak til med sitronskall og sitronsaft.

Ikke rør for lenge i kjøkkenmaskin, da kan kremen skille seg! ( Pga at den inneholder mye fett.)

Bre kremen over den avkjølte kaken.
Fordel over finrevet appelsinskall og sett kaldt et par timer slik at kremen stivner.
Kaken kan med fordel lages dagen før den skal serveres.

Se mer:

557468