rasoffer680
rasoffer680

- Det sa bare pang

Steinene raste ned i veien, så ble alt svart.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Roger Snekkevåg havnet i koma etter raset i Sunndal i august. Nå er han på bena igjen, eller i hvert fall nesten. En lang periode med trening og rekonvalesens venter etter omfattende skader.

- Har vært heldig

- Nei, jeg har sydd igjen mellomgulvet, lungebetennelse fikk jeg oppi det her, og flere ribbensbrudd. Jeg har fjernet nyren og milten. Venstre lårben og venstre arm er det flere brudd i, men heldigvis så har jeg sluppet unna hodeskader og sånn sett så må jeg jo si at jeg har vært heldig, forteller en medtatt Snekkevåg til Tidens Krav fra sykehussengen.

Det er ikke stort han husker fra den skjebnesvangre dagen.

Rassladd2 (Foto: TV 2)
Rassladd2 (Foto: TV 2)

Korte glimt

- Det er korte glimt egentlig. Jeg kom ut av tunnelen og så masse småstein som ramlet. Litt større steiner som jeg kjørte slalåm mellom, og så sa det bare pang og så ble det bare mørkt etter den tid, forteller han.

Har fulgt med på debatten om den rasfarlige strekningen fra sykesengen, og ber politikerne droppe de store prestisjeprosjektene, og starte å prioritere utbedring av de veiene folk alt kjører på:

- Kom fram med mer penger. Stopp alle sånne gigantprosjekter og prioriter det som er av strekninger som allerede er der, oppfordrer Snekkevåg.

Se hele intervjuet i toppen av saken!