Brothers_&_Sisters
Brothers_&_Sisters

Krig, kjærlighet og søskenkrangel

Hold på hatten, familien Walker er tilbake på TV 2. Dette har skjedd.

- Alle har en familie og dermed kan de fleste kjenne seg igjen i Walker-familien, sier skuespillerne på settet av «Brothers & Sisters».

Forhåpentligvis eksisterer ikke alle familien Walkers problemer i de norske hjem, men serien har blitt umåtelig populær nettopp fordi den tar opp temaer og problemstillinger en familie før eller siden kan havne i.

WALKER-DAMENE: Sarah, Nora og Kitty Walker.
WALKER-DAMENE: Sarah, Nora og Kitty Walker.

Beslutninger på liv og død

Problemene toppet seg i familien da den første sesongen av den populære serien ble avsluttet på TV 2 i fjor høst. Tommy og Julia ble tvunget til å ta beslutninger på liv og død etter at det oppstod komplikasjoner med deres nyfødte tvillinger.

Storesøster Sarah og hennes mann Joe var i ferd med å innse at deres ekteskap var over, mens minstebror Justin innså at det ikke var noen vei utenom. Han måtte reise tilbake til Irak og tjenestegjøre i krigen ettersom han igjen var rusfri.

Lillesøster gifter seg

Før han måtte reise bestemte Justin seg for å tilbringe tid med hvert enkelt søsken, noe som gjorde at de innså at dette kunne være siste gang de så sin lillebror.

Kitty svarte ja på senator McCallisters frieri og annonserte at hun skulle flytte ut av barndomshjemmet. Dette til Noras store fortvilelse, endelig hadde de to funnet tilbake til hverandre. Dermed begynte hun å planlegge et massiv forlovelsesfest for Kitty, kanskje for å få henne til å bli?

Og det er nettopp festen som blir klimakset i den første sesongen av «Brothers & Sisters»; møtet med resten av McCallister-klanen blir et sjokk for Walker-familien.

Se Brothers & Sisters onsdager klokken 21.40.