Burre og gyda
Burre og gyda

Lykkes med luksussmykker

Danse-Burre og Gyda sverger til rådyre kinesiske armbånd for å lykkes på parketten.

Det trendy danseparet har hvert sitt La Chance armbånd – som skal bringe dem lykke på dansegulvet. Båndene gir angivelig lykke og god helse til dem som bruker dem.

Armbåndene er laget av håndmalt porselen, swarovski-krystaller og silikonstrikk – og koster fra 2500 til 4500 kroner. Hvert armbånd består av 12 håndmalte dyr som symboliserer de ulike årene i den kinesiske tidsregningen. Burre er for øvrig kanin og Gyda ape.

- Vi håper de skal gi oss lykke i «Skal vi danse» og ellers i livet, smiler det trendy dansepartnerne.

Og de er ikke alene. Kjendiser som Jan Thomas, Synnøve Skarbø, Vendela Kirsebom og Grevinne Alexandra av Danmark bærer alle båndene.

Kulest akkurat nå

Det var Hans Petter som kom på ideen – mens Gyda hadde ønsket lykkebåndene lenge.

- Armåndene ga oss lykke allerede fra starten, og selv om vi sto igjen som ett av de to siste parene gikk vi videre. Vi skal fortsette å bruke armbåndene fremover, sier Hans Petter.

- Er båndene det kuleste man kan ha for øyeblikket?

- Kan ikke nekte for det nei, smiler han.

Under kveldens direktesending har trendsetterne planlagt mange tøffe detaljer. Gyda har danset med hjelm hele uka for ikke å slå seg hvis hun faller.

- På fredag skal vi danse jive. Vi har lagt opp til en veldig energisk dans, med masse dristige løft og høyt tempo hele tiden. Vi synes jive er supergøy og gleder oss veldig.

Sjekk bloggen til Hans Petter og Gyda her.

Lover forrykende show

- Hva har dere jobbet ekstra med siden fredag?

- I og med at jive er en helt annen dans enn vals, har vi jobbet veldig annerledes denne uken. Nå er det fokus på show og energi – så vi har bare hatt det kjempegøy på trening og lekt oss masse.

- Har dere en god følelse?

- Magefølelsen er god og vi gleder oss som bare det. Vi håper å gi seerne et forrykende show, med frekke kostymer og kule løft. Vi skal i hvert fall ha det gøy!

Og masse lykke – med kinesiske armånd av den eksklusive sorten.

Her kan du se Hans Petter og Gyda danse vals:

263669

Les alt om «Skal vi danse» her.