Alex Ferguson  (Foto: PHIL NOBLE/REUTERS)
Alex Ferguson (Foto: PHIL NOBLE/REUTERS)

Sir Alex raser mot dommersjef

Mener Terrys suspensjon burde blitt opprettholdt.

Alex Ferguson er rasende på dommersjef Keith Hackett etter at John Terry slapp å sone etter å ha fått rødt kort mot Manchester City.

I stedet for tre kampers suspensjon for fellingen av spissen Jô ble Terry frikjent av FA og er dermed er Chelsea-stopperen klar for kampen mot nettop Manchester United på Stamford Bridge søndag.

- Jeg har forstått det som at Hackett ba dommer Mark Halsey om å trekke tilbake det røde kortet, men det ville han ikke. Nå dømmer han i stedet League Two denne helgen, sier en rasende Sir Alex.

- Jeg skjønner ikke hvordan dette har kunnet skje. Om det hadde vært en Manchester United-spiller ville ikke Hackett gjort dette, sier United-manageren.

Alt om Premier League: Tabell | Terminliste | Spillerstaller | Toppscorer

Det var et uavhenig FA-panel - som dommersjef Hackett ikke var en del av - som gav Chelsea medhold i at Terry ikke burde ha blitt sendt av banen.

Mens Chelsea og Manchester United spiller gigantoppgjør på Stamford Bridge søndag skal dommer Mark Halsey dømme oppgjøret mellom Chester og Shrewsbury på langt mindre glamorøse Saunders Honda Stadium, som er en av de minste stadionene i det engelske ligasystemet.

Sutrer Sir Alex eller har han et poeng? Drøft saken i kommentarfeltet nedenfor!