Luca Toni (Foto: OLIVER LANG/AFP)
Luca Toni (Foto: OLIVER LANG/AFP)

Går for Arsenal og Bayern

To storfavoritter til brukbar odds får tillit på dagens oddsdobbel.

Spillforslag 17. september, frist kl. 20.40:
22 Dynamo Kiev - Arsenal B 1,75
28 Steaua Bucuresti - Bayern München B 1,70

Totalodds: 2,98

norsktipping_liten
norsktipping_liten
Spill her!

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Sjekk TV 2 Sportens nye oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Snur trenden på ukrainsk jord
Champions League gruppe G. Hjemmelaget har mistet hegemoniet i Ukraina til Shakhtar de siste årene. Flott start på sesongen med 5-1-1. På midtbanen mangler Gusev med skade og El Kaddouri med karantene. Foruten bortetapet for Fulham, har Arsenal en prikkfri sesongstart. Flere antatt faste har vært ute med skader, men som så ofte før har Wenger løst utfordringene på en formidabel måte. Nasri (a) blir ikke klar til dagens kamp heller, og Silvestre (f) må nok vente til helgen med å debutere. Diaby (m), Eduardo (a) og Rosicky (a) er langtidsfraværende.

Arsenal slet ofte i slike kamper tidligere, blant annet har tre turer til Ukraina endt med tap. Jevnt over har Gunners imidlertid gjort jobben mot de antatt svakere lagene både i kvalik og gruppespill de siste par årene. Vi kjøper 1,75.

Klasseforskjell i Bucuresti
Champions League gruppe F. Steaua har tre solide utfordringer i vente i denne gruppen, etter den sterke triumfen over Galatasaray i kvalifiseringen. 5-1-1-start i den hjemlige serien. Nicolita (f) er suspendert, og blant mange skadefravær finner vi forsvarskollega og kaptein Radoi. Bayern München har store ambisjoner etter et års fravær fra dette selskapet. Vant ligaen med enkelhet i våres, står med 2-2-0 i den nye etter to tremålsseirer på rad. Ribéry (m) blir ikke klar før til helgen, Altintop (m) og Sagnol (f) står også på fraværslisten i Klinsmanns brede og stjernespekkede tropp.

Steaua kan nok bite fra seg på hjemmebane, men møter her en av turneringens klare tittelkandidater. Vi tror gjestene er sultne og ydmyke nok til å avgjøre dette på ren klasse og grundighet. 1,70 er verdt risikoen mot et redusert vertskap.