Benitez
Benitez

- Marseille er bedre nå

Sier Benitez. Mens Marseille-sjef Eric Gerets frykter Liverpool etter scousernes seier over Manchester United.

Følg Marseille - Liverpool direkte i vårt livesenter fra kl. 20.45

Liverpool og Marseille møtes igjen i Mesterligaen. Forrige sesong ble det 0-1 tap for engelskmennene hjemme på Anfield, mens scouserne vant overbevisende 4-0 på bortebane.

Liverpool har startet sesongen strålende og står bokført med ti poeng. Rafael Benitez menn ligger på andreplass, med dårligere målforskjell enn ledende Chelsea.

Marseille som ble Branns banemenn i Mesterligaen er nummer to i Frankrike, to poeng bak Lyon.

- De er bedre nå
Etter seieren mot Manchester United lørdag er guttene fra Merseyside høyt oppe, det er Benitez klar over.

- Det å spille mot Marseille rett etter United kommer til å bli veldig tøft. Marseille er også et bedre lag nå, enn de var forrige sesong, sier spanjolen ifølge Goal.com.

Benitez må klare seg uten en skadet Fabio Aurelio. Verre er det at vaktmesteren på midtbanen, Javier Mascherano kanskje også må kaste inn håndkledet. Det er ventet at italienske Andrea Dossena vil ta plassen til Aurelio.

liverpool javier mascherano (Foto: Scanpix)
liverpool javier mascherano (Foto: Scanpix)

- Det blir tøft
Den spanske manageren snakker også om hvor viktig det er å komme godt i gang.

- Vi har lært at det er viktig med en god start. Det er alltid viktig å vinne den første kampen, for da har du muligheten til å bruke flere spillere. Forrige sesong måtte vi bruke nøkkelspillerne våre hver gang, på grunn av en dårlig start.

Marseille-trener Eric Gerets fikk med seg at verken Steven Gerrard og Fernando Torres startet mot Manchester United.

- Hvis du hadde spurt meg for fem dager siden, ville jeg vært lettet hvis de ikke startet mot oss. Men etter at jeg så hva Liverpool er i stand til uten dem vet vi at dette blir svært tøft.