Nicolas Anelka, Chelsea (Foto: SCANPIX)
Nicolas Anelka, Chelsea (Foto: SCANPIX)

Sats på Chelsea

Nicolas Anelka & co. får tillit som ett av tre objekter på tirsdagens forslag.

Spillforslag 16. september, frist kl. 20.40:
40 Chelsea - Bordeaux H 1,22
45 Marseille - Liverpool - (pause) U1,90
68 Sheffield Utd - Coventry H 1,65

Totalodds: 3,82

norsktipping_liten
norsktipping_liten
Spill her!

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Sjekk TV 2 Sportens nye oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Oppskriftsmessig H
Champions League gruppe A. Chelsea har vist lovende takter innledningsvis i seriespillet, og er sammen med Roma opplaget favoritter til avansement fra denne gruppen. Ballack ser ut til å bli klar, mens midtbanekollega Essien går mot en ufrivillig pause på seks måneder. Drogba var tilbake som innbytter sist, men er suspendert her. Bordeaux er blant outsiderne til den franske tittelen, som Lyon har hatt monopol på siden like etter årtusenskiftet. 2-1-2-start i serien, begge tapene på fremmed gress. Trener Laurent Blanc lot ingen spillere hvile i helgens 1-1-kamp mot Marseille, og må gjøre endringer i forsvaret med Henrique og Chalme ute med skader.

Chelsea er i en annen tilstand enn da RBK hentet ett poeng her for et år tilbake. Det bør bli plankekjøring etter det de har vist så langt i sesongen, 1,22 på sultne løver holder til spill.

Like langt ved halvtid i Marseille
Champions League gruppe D. Marseille har startet strålende i Ligue 1. 1-1 i den vriene bortekampen mot Bordeaux i helgen. Valbuena (m), matchvinneren fra gruppespillsmøtet mellom disse på Anfield i fjor, er tilbake fra skade. Offensive Ben Arfa forventes klar etter innhopp i helgens kamp. Liverpool fortsatte den fine poengfangsten med seier over United i helgen. To målløse oppgjør mot belgiske Standard Liege i kvalifiseringen. Mascherano (m) blir neppe klar etter sin skade i kampen mot United. Gerrard kom inn halvveis der, og har sammen med Torres fortsatt status som usikker.

Etter nevnte hjemmetap tidlig i gruppespillet forrige sesong, tok Liverpool siste stikk med 4-0-seier i returen, og sikret avansement på målforskjell. Trolig et revansjesugent, men forsiktig hjemmelag, og gjester som er fornøyde med 0-0 i kveld. 1,40 for under 2,5 scoringer blir alt for lite, 1,90 for U til pause kan derimot prøves med en liten innsats.

Hjemmelaget flere hakk bedre
Championship. Sheffield United har startet litt rufsete, etter den positive avslutningen på forrige sesong. Mannskapet er på papiret en selvfølge i kampen om direkte opprykk. Spring (m) er ute med skade siden sist, Montgomery (m) fortsatt uaktuell. Gillespie (m) er klar etter skade, storscorer Beattie nylig tilbake, og trolig med fra start i dag. Hendrie (m) venter også på sesongdebut etter å ha gått skadet. Coventry har like mange poeng som vertene, men dårligere målforskjell. Holdt plassen med knapp margin forrige sesong, og bør kunne sikte på en plass midt på treet om nøkkelspillerne holder seg skadefrie. Mifsud ønsker seg vekk, malteseren uten nettkjenning så langt. Midtbanespillerne Beuzelin og Tabb er usikre. Best (a) og Osbourne (m) bør være klare igjen.

Det skal være klar forskjell på lagene i favør vertskapet. 1,65 er aktuelt for spill.