
Hvilken side smører du pålegg på knekkebrødet?
Det har allerede vært mange og lange diskusjoner i «Hjelpekorpset» om hva som er opp og ned på et knekkebrød. Hva mener du?
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Det har allerede vært mange og lange diskusjoner i Hjelpekorpset om hva som er opp og ned på et knekkebrød. Jeg mener at den deilige, hullete og ruglete siden er opp, mens Solveig mener den glatteste siden er der man smører pålegget (tulledame, ikke hør på henne).
Vi kontaktet en informasjonsansvarlig i Wasa knekkebrød for å høre hva de mente der, men det var dessverre ikke altfor mye til hjelp.
Så hva mener du er den riktige siden å smøre pålegg på et knekkebrød? Stem
For å lese eldre artikler må du logge inn eller registrere en TV 2 Konto
Det er gratis å registrere seg og du får da tilgang til hele arkivet vårt.
Artikkelen er oppdatert