Tomat- og kyllingpanne
Oppskrift ved Erling Kagge og datteren Ingrid
Tørk kyllinglårene og gni dem inn med salt og pepper.
Varm olje i en stor stekepanne og stek kyllinglårene i ca. 10 minutter til de
er gylne.
Legg kyllinglårene til side.
Rens og finhakk løk og hvitløk, og skjær squash i staver.
Ha løk og squash i pannen og fres 1 minutt.
Finhakk tomatene.
Tilsett eplejuice, tomater og tomatpuré.
Kok under omrøring i ca. 5 minutter på sterk varme.
Legg kyllinglårene tilbake i pannen og dekk med lokk.
La dem trekke i tomatsausen i ca. 10 minutter.
Se videre
Rør sammen hvitløk og hakket kruspersille, og dryss over rett før servering.
Smak til med salt, pepper og sukker.
Server gjerne med ris blandet med grønne erter og mais.
Se mer:
Artikkelen er oppdatert