Tomat- og kyllingpanne

Oppskrift ved Erling Kagge og datteren Ingrid

Tørk kyllinglårene og gni dem inn med salt og pepper.
Varm olje i en stor stekepanne og stek kyllinglårene i ca. 10 minutter til de er gylne.
Legg kyllinglårene til side.

Rens og finhakk løk og hvitløk, og skjær squash i staver.
Ha løk og squash i pannen og fres 1 minutt.
Finhakk tomatene.
Tilsett eplejuice, tomater og tomatpuré.

Kok under omrøring i ca. 5 minutter på sterk varme.
Legg kyllinglårene tilbake i pannen og dekk med lokk.
La dem trekke i tomatsausen i ca. 10 minutter.

Se videre

543936

Rør sammen hvitløk og hakket kruspersille, og dryss over rett før servering.
Smak til med salt, pepper og sukker.

Server gjerne med ris blandet med grønne erter og mais.

Se mer:

543883