SKINNTRUSER: Carmen Electra er omsvermet av en gjeng som pinlig nok har møtt opp med det samme antrekket.
SKINNTRUSER: Carmen Electra er omsvermet av en gjeng som pinlig nok har møtt opp med det samme antrekket.

Temaparty

Den paniske følelsen griper deg i det du åpner invitasjonen til neste fest. Ro deg ned. Her er tipsene du ikke kan være uten.

Hjertet banker hardere, pulsen øker, svetten renner og panikken sprer seg i kroppen. Du kjenner igjen følelsen fra sist gang du fikk et slikt brev i posten. Du har igjen blitt invitert til temaparty!

PANIKK: Ingen grunn til å ta på vei hvis du følger disse tipsene
PANIKK: Ingen grunn til å ta på vei hvis du følger disse tipsene

Panikken sprer seg

Du er ikke alene om å kjenne den paniske følelsen som kommer når du får en invitasjon til en fest med en svært spesiell kleskode. Til manges glede, og andres forskrekkelse, har temaparty blitt en stor hit på festfronten de siste årene.

Flere og flere velger også denne festtypen når de er vert for kvelden.

Det er sjeldent enkelt å vite hva man kan ha på seg i slike omstendigheter og man ønsker jo som regel å se svært gjennomført ut. Vi gir deg derfor tips til hva du kan ha på deg på noen forskjellige temafester.


Pimp and Hoe party

Et gjennomgående tema er «hore og hallik». Dette er et tema som i første omgang kan virke enkelt å finne klær til, men husk å ikke bli for ivrig.

Dersom du ønsker å kle deg ut som hallik er pelskåpe, gullsmykker, oppkneppet skjorte og sleik viktige nøkkelplagg. Gull og sølv er riktige farger å bruke.

Det er for øvrig viktig å bemerke at det ikke nødvendigvis bare er gutter som kan kle seg opp som halliker. Det er også kult dersom jenter gjør det ved dette temaet!

Utkledd som hore kan man gå i nesten hva som helst bare det er lite og undertøysaktig. Nøkkelordet er rett og slett å se billig ut, og det kan være lurt å ta seg en tur til undertøysavdelingen på H&M for å finne noen hete strømpebukser eller topper.

Et annet tips er at man ikke trenger å kle seg for avslørende selv om temaet er hore og hallik, siden du tross alt skal kunne tåle å se bildene på Facebook dagen derpå.

Lakenskrekk?

Togaparty er et annet tema som ofte blir brukt og her er det egentlig ikke så mange alternativer å velge mellom.

Men dersom du skulle ha problemer med hvordan du skal surre lakenet rundt deg, ta en titt på «Youtube» hvor det ligger flere guider til hvordan du kan lage toga.

Ønsker du å skille deg ut enda mer kan du både være pannekake og smørbukk!

Det var en gang

Eventyrtema er også noe folk lager fest ut av. Det beste tipset er å ta en titt på alle tidligere Disney-filmer og eventyrbøker. Prinsesse, Askeladden, troll og Tommeliten er noen av karakterene du kan kle deg ut som.

Ta en titt på loftet!

Dersom du blir bedt om å kle deg ut i fra 60-, 70- eller 80-tallet er nøkkelordet farger.

Kanskje du får inspirasjon fra Aha til å kle deg opp i klær
  fra 80-tallet?
Kanskje du får inspirasjon fra Aha til å kle deg opp i klær fra 80-tallet?

Det kan også være lurt å ta seg en titt på bilder fra disse tiårene, for å få et bilde av hva som var trendy. På 60-tallet var det mye mønstre og A-formede kjoler.

Fretex er et bra sted å dra på dersom du trenger klær fra tidligere år.

Er du invitert på 70-talls party kan du gjerne bruke hippie-inspirerte klær, bukser med sleng og klær med mønstre. Hippiemoten er fortsatt populær så slike klær finner du på de fleste billigkjedene.

Et annet godt tips kan være å ta seg en titt på loftet, og lete etter gamle klær fra både mor og far. Høyt hår og permanent er viktig å huske på hvis du skal på 80-tallsfest. Bukser med høyt liv, gensere med skulderputer og tights kan slå godt an på temafest.

Dette er bare noen tips til hva du kan ha på deg på temafest, og dersom du har et forslag til klesvalg på temafester, skriv det inn i kommentarfeltet!

Les mer Tidenes verste trender

Les mer Ubehagelig mote

Les flere trendsaker her!