Tore Andre Flo, Nadya
Tore Andre Flo, Nadya

Heies fram av Chelsea

Den engelske fotballklubben heier på sin gamle helt Tore André Flo i «Skal vi danse».

Tore André Flo gikk fra Brann til London-klubben Chelsea i 1997, og blir betegnet som en av heltene i den historierike fotballklubben. I et intervju med Chelseas eget magasin hylles den ferske «Skal vi danse»-deltakeren.

Les også: Direkte fra green room

Les også: Disse kan du stemme på

- Nå som jeg har lagt opp har jeg vært på utkikk etter en ny utfordring og dette er naturligvis en stor utfordring for meg, sier den tidligere Chelsea-spissen til magasinet Chelseafc.com.

- Det kan bli morsomt og det er mye trening involvert – noe jeg liker – så jeg tenkte jeg skulle gi det en sjanse, fortsetter han.

- Tiden min i Chelsea var min beste tid som fotballspiller, kommenterer Flo. Magasinet kaller den tidligere norske landslagspilleren en Chelsea-legende.

Superstjerne over natten

Magasinet skriver at til tross for at Tore André var totalt ukjent i England på det tidspunktet, gjorde han en uforglemmlig debut i klubben. Flo scoret i debutkampen, og ble superstjerne over natten.

«Med sitt effektive fotarbeid han brukte på banen er vi sikker på at han kommer til å gjøre det bra» skriver magasinet om Tore André Flos deltakelse i «Skal vi danse».

Følg Tore André Flo og resten av kjendisene i «Skal vi danse» på premiereshowet på TV 2 fredag klokken 19.30!

Spill «Skal vi danse»-spillet

Les alt om «Skal vi danse»