Solveig Barstad ipod 2644 (Foto: TV 2 hjelper deg)
Solveig Barstad ipod 2644 (Foto: TV 2 hjelper deg)

Pengeråd og sex-sms

Kveldens «TV 2 hjelper deg» avslører at kontaktsøkende menn loppes for titusenvis av kroner! I kveldens program får du også råd om din økonomi.

I kveldens «TV 2 hjelper deg»- program kan du se disse sakene:

Sex-sms
Det kan koste deg dyrt å være på SMS-sjekker’n! TV 2 hjelper deg setter fokus på kontaktsøkende menn som loves kontakt med en kjæreste eller en elskerinne. I stedet blir de loppet for titusenvis av kroner.

Pengeråd
Lånerenten har bare gått en vei, prisene på boliger er fortsatt skyhøye og de fleste av oss har fått en strammere økonomi de siste årene. Heldigvis finnes det alltid gode råd som er gratis. I kveld får du det første innslaget i vår nye serie om personlig økonomi – Pengerådet!

Venneabonnement
Det er en jungel av ulike mobilabonnement, og nesten alle hevder at deres abonnement gir deg mest for pengene. Ringer du mest til faste venner skulle en tro at venneabonnement er noe for deg. Men lønner det seg egentlig? I kveldens program får du svaret!

Ipod-anlegg
Svært mange av oss går nå rundt med musikksamlingen sin i lomma, men av og til er det kjekt å kunne dele musikken sin med andre. Se vår test av 11 forskjellige iPodanlegg, både små, store, bærbare og stasjonære.

Se «TV 2 hjelper deg» i kveld kl 20.30!