ste_bored_couple_1024x576
ste_bored_couple_1024x576

Hvordan leie film med kjæresten?

Hvordan leier man en film som både du og kjæresten din liker? Her er noen enkle tips!

Vi har alle vært i denne situasjonen og vi har sett 1000 andre med den samme problemstillingen; Hvordan leie en film både kjæresten din og du liker?

Det er søndags kveld og du og kjæresten din bestemmer dere for å stikke til den nærmeste videobutikken for å leie en film dere kan kose der med. Dere kommer til videobutikken, klar for å leie en bra film, kjøpe godteri og du tenker at dette tar maks 5 minutter.

Før du vet ordet av det har det gått over 30 minutter og dere er begge uenige om hvilken film dere skal se. Hun vil se en romantisk kjærlighets komedie med Cameron Diaz og du vil se «Transformers - directors cut edition».

Vi har alle vært der. Som regel har jenter og gutter forskjellige smak når det kommer til film, slik er det. Men det er en del par som prøver å slippe dette ved å bruke noen metoder for å gjøre det lettere. Dette er noen av de dårlige metodene:

Velge etter tur

Dette er en grusom ide! Dette er fordi oddsen er sinnsykt lav for at man får en film som begge digger. Hvis det er hans tur velger han «Transformers» (hvis han er en cool kar vel å merke) og sjansene er store for at hun ikke digger den like mye som han. Når det er hennes tur velger hun «Love In New York» som handler om en mann og en dame som har kreft, begge skal dø og de blir kjærester i New York. «Koselig», sier jenter. «Kjedelig», sier gutter. Denne metoden kan funke noen ganger men mest sannsynelig så vil det ende med gråt.

hollywood-banner-460,80
hollywood-banner-460,80

Velg en film sammen

Dette er også en grusom idè hvis du ikke tenker på å bruke hele kvelden i videobutikken på å diskutere, krangle, sutre og kanskje gråte. Resultatet vil bli at dere går rundt i hele videobutikken i flere timer og hun velger hva som ser fett ut for henne og omvendt.

Ja, disse to metodene har ledet til mange bortkastet timer og enda flere missfornøyde par. Men det finnes en løsning! Noen av dere har sikkert hørt om denne metoden før men den må deles. 5-1 Metoden!

5-1

Slik fungerer det; når du kommer til videobutikken så velger du ut 5 DVD`er som du vil se. Velg filmer som du syntes ser bra ut, men ikke velg de du tror kjæresten din vil hate (legg merke til at det ikke står hvilke hun liker, men hvilke hun ikke øyeblikklig hater). Denne prosessen går veldig fort, det går betraktelig mye fortere å velge 5 filmer du har lyst å se enn å velge bare en. Når alle fem er plukket ut, velger den andre andre personen en av de fem filmene som dere skal se sammen. Det er så lett.

Nå ser du at den som har valgt ut 5 filmer er garantert å ende opp med en film de har lyst å se. Og når man i tillegg har tenkt på å velge filmer den ikke andre vil hate, er det en god sjanse for at det blir en film de begge vil like. Den som velger en av de fem tar jo den siste beslutningen.

Det er viktig at man velger ut minst 5 filmer. Jo flere filmer man velger ut jo større er sjansene for at den andre er interessert i en. Neste gang kan dere bytte!

Denne filmen her kan jo være en god film å se med kjæresten.

Lykke til!