PARTNERE: Tom Erik Nilsen og Lene Alexandra Øien kjemper nå mot rykteflommen om at de er et par.
PARTNERE: Tom Erik Nilsen og Lene Alexandra Øien kjemper nå mot rykteflommen om at de er et par.

Kjemper mot romanserykter

Er de et par? Lene Alexandra Øien og hennes dansepartner Tom Erik Nilsen utropes nå som et par også utenfor dansegulvet.

Det er i tirsdagens utgaver av Se og Hør og Her og Nå at «Skal vi danse»-paret Lene Alexandra Øien og Tom Erik Nilsen bir beskrevet som et hett par.

Kom på fest sammen

«Taus om romanse-ryktene» skriver Se og Hør, mens Her og nå bruker bruker deler av førstesiden til å fortelle: «Lar seg ikke stoppe av romanseryktene».

En av årsakene til at ukebladene tar opp temaet er at Lene Alexandra og Tom Erik kom sammen til «God kveld Norge»-festen på lørdag.

Ler mer: Se de eksklusive bildene inne fra festen

På festen koste de seg sammen med blant andre Tom Eriks tidligere kjendisdansepartner Tone Damli Aaberge.

- En skjønn jente

- Det er vanskelig å svare på om jeg kunne ha blitt forelsket i henne. Hun er i hvert fall en skjønn jente, sier Ton Erik Nilsen til ukens Her og Nå. For to år siden opplevde han samme rykteflom da han ble koblet til Tone Damli Aaberge.

- Både Lene og jeg forsøker å forberede oss på ryktene som kan oppstå. Vi kommer jo helt sikkert til å henge sammen utenfor «Skal vi danse»-settet. Vi må ha kjemi utenfor dansegulvet også, og derfor kommer vi helt sikkert til å henge sammen på privaten. Det er viktig for prestasjonen på parketten, sier Tom Erik til Her og Nå.

Stum Lene Alexandra

Lene Alexandra på sin side er stum om relasjonen til dansepartneren.

- Jeg kommenterer aldri den delen av mitt privatliv. Nå er det «Skal vi danse» som gjelder for meg, sier hun til Se og Hør.