Alex Karev, Grey's Anatomy
Alex Karev, Grey's Anatomy

«Alex Karev»

Justin Chambers spiller den tøffe og brutalt ærlige Dr. Alex Karev.

Alex Karev vokste opp med en voldelig far og lærte tidlig at han måtte ta vare på seg selv.

Voldelig far

Etter han i hele barndommen hadde opplevd sin alkoholiserte musikerfar slå moren og han selv, begynte Alex med bryting slik at han skulle kunne forsvare seg og moren. Det var igjennom et stipend han fikk på grunn av brytingen at han startet på medisinstudiet og siden havnet på Seattle Grace Hospital.

Forsvarte moren

Alex har ikke sett faren sin siden et oppgjør de to hadde. Igjen hadde faren angrepet moren og denne gangen stod ikke Alex bare å så på. Han gikk til et motangrep som endte med at faren lenge lå på sykehuset. Ingen har hørt fra han siden han sjekket ut fra sykehuset.

En ærlig pikenes Jens

Alex Karev er ærlig, forteller det alltid som det er og er til enhver tid stø på hånden. Hans største problem er som regel hans skarpe tunge. På Seattle Grace Hospital er det hovedsakelig Joe's bar, sykepleiere og, overraskende nok, babyer som opptar Dr. Karev mest.

Planen var å satse på plastisk kirurgi, men etter at han ble satt på Dr. Addison Montgomerys tjeneste med gravide og nyfødte innså han at det var en retning han kunne tenke seg.