mickeyweb
mickeyweb

Mickey Rourke tilbake i glansen?

Den falmede Hollywoodstjernen, med et ansikt som bare hunden hans «Rocky» kan elske, er igjen tilbake på det store lerretet.

I helgen fikk filmen «The Wrestler» den prestisjetunge prisen «Gulløven» under filmfestivalen i Venezia. Hovedrollen har Mickey Rourke.

Sexsymbol på 80-tallet
Mickey Rourke var et hett navn på 80-tallet. Han var mystisk og supertøff som «The Motorcycle boy» i kultfilmen «Rumble Fish» og supersensuell og sexy i romansedramaet «Nine and 1/2 weeks».

rourkesmal1
rourkesmal1
Men Mickey er ikke så veldig mystisk eller sensuell lenger, der han i beste Hollywoodstil har lagt seg under kniven et par ganger for mye. Tiden som proffbokser har vel heller ikke vært det beste middelet for å bevare det vakre utseende.

rourkesmal2
rourkesmal2

Tilbake i glansen?
Filmen er regissert av Darren Aronofsky og har vært en favoritt både blant publikum og kritikere i Venezia. Med den prestisjetunge prisen i baklommen strålte Mickey på den røde løperen og prisen kan gi et skikkelig løft på en kronglete karriere.

rourkesmal3
rourkesmal3

«The Wrestler» handler om en fribryter som blir tvunget til å legge karrieren på hyllen og som innleder et forhold til avdanket stripper.

Mickey Rourke med hunden Rocky.
Mickey Rourke med hunden Rocky.