Alta  (Foto: ANDERSEN STÅLE/SCANPIX)
Alta (Foto: ANDERSEN STÅLE/SCANPIX)

Får hjelp fra oven

Alta IF ble bønnhørt. Menigheten hjelper til økonomisk ved å bli klubbens nye hovedsponsor.

TROMSØ (TV 2 Sporten): - Med vår profilering på draktene så kan vi kanskje få enda flere ungdom i kirken. Vi skal ha mange ungdomsarrangement i høst og Steinberget i Alta IF er hjertelig velkommen på våre samlinger, sier kirkevege Gunnar Tangvik i Alta Menighet til altaposten.no

Alta IF har i hele år slitt med å få på plass en hovedsponsor. Derfor valgte markedsavdelingen i klubben å la hovedsponsorplassen gå til høstbydende i en auksjon. Auksjonen ble avsluttet i går, og vinneren ble Alta menighet og supporterklubben Steinberget. De la sammen inn et bud på 60.000 kroner.

- Dette er bare positivt, og pengene betyr mye for en klubb som har så stram økonomi som oss. Kirken er en flott aktør å få inn i klubben. De har positive verdier som vi også står for, sier markedssjefen i Alta IF, Hege Igeland til TV 2 Sporten.

Hun har bare fått positive tilbakemeldinger i dag.

- Vi har ikke fått noen negative tilbakemeldinger. Folk er positive, men jeg har fått høre mer enn nok ordspill om dette i dag, humrer hun.

- Sport er en del av verden, akkurat som kirken er det. Det kan kanskje virke litt kynisk, men vi mener dette er en fin måte å profilere Alta menighet på, sier Tangvik.