ALLE GODE TING: er kanskje tre? Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen prøver igjen.  (Foto: Paul Weaver, Mediehuset Nettavisen )
ALLE GODE TING: er kanskje tre? Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen prøver igjen. (Foto: Paul Weaver, Mediehuset Nettavisen )
Kristin Krohn Devold
Kristin Krohn Devold

Kjærester etter brudd

Her er de norske kjendisene som fant kjærligheten igjen - etter bruddet.

Hva skjer på forsiden av TV 2 Underholdning akkurat nå?

Det beste eksemplet vi har er vel Jan Fredrik Karlsen og Janne Formoe. De er sammen for tredje gang, men de er på ingen måte alene om det. Mange norske kjendiser har funnet tilbake til hverandre etter å ha gjennomgått et tøft brudd. Mange har til og med styrket sin kjærlighet etter en periode fra hverandre. Her er noen eksempler på det.

Klikk her for å lese flere kjendisnyheter.

kjendis
kjendis

Aris foreldre
Foreldrene til Ari Behn, pappa Olav Bjørshol og mamma Marianne Solberg Behn gikk fra hverandre da Ari var ti år. Nå er paret gift på nytt. Et annet profilert ansikt som har hatt trøbbel i kjærlighetslivet er Bjørn Rune Gjelsten. Han gikk fra kona Solveig etter 18 års ekteskap. Han var en periode sammen med countrystjernen Liv Marit Wedvik i 2004. Gjelsten har nå på ny funnet tilbake lykken med sin Solveig.

Klikk her for å komme til TV 2 Underholdnings forside.

Kjendis-kjærlighet ruster ikke
Og Bjørn Rune var ikke alene om å få en ny start etter 2004. Carsten O. Five flyttet ut fra hjemmet i 2004, men etter en periode ble han gjenforent med sin kone Kaci Kullmann Five.

nrk
nrk

NRK sin nøttespesialist Roald Øyen og kona Nina Bugge Øyen gikk fra hverandre etter et 14 år langt ekteskap i 1982. Ett år senere var de sammen på nytt.