Noel Gallagher  (Foto: BERTRAND GUAY/AFP)
Noel Gallagher (Foto: BERTRAND GUAY/AFP)

Noel Gallagher hyller City-eierne

Manchester City kanskje mest kjente supporter, Noel Gallagher, jubler for de nye eierne av favorittklubben.

Den søkkrike forretningsgruppen Abu Dhabi United Group har kjøpt Manchester City og vil gjøre klubben til verdens beste.

Det er søt musikk i Oasis-stjernen Noel Gallaghers ører.

- Trodde ikke det var sant
- Jeg har alltid visst at 40 års lojalitet kommer til å betale seg, sier Oasis-vokalisten.

Han fikk beskjed om at favorittklubben var kjøpt av Abu Dhabi United Group, med doktor Sulaiman Al-Fahim i spissen, under turneén i Winnipeg mandag kveld.

Plutselig la Manchester City inn bud på alt og alle. David Villa, Dimitar Berbatov og Ruud van Nistelrooy ble alle forsøket snappet opp før overgangsvinduet stengte.

- De skrev til meg i en sms at City hadde blitt kjøpt av en arabisk prins. Jeg bare lo av det først, og kan fremdeles ikke helt tro på det, sier Gallagher, ifølge Expressen.

- Senere fikk jeg beskjed om at vi hadde kjøpt Robinho. Det er enormt, helt utrolig, sier den verdensberømte artisten.

Håner United-fansen
Noel Gallagher benytter samtidig anledningen til å håne United-fansen.

- Det føles herlig å vite at hver dråpe bensin som Manchester United-fansen kjøper går direkte til vårt transferbudsjett, sier Gallagher og sikter til at Abu Dhabi United Group kontrollerer store oljereserver.

Den fotballgale artisten har imidlertid lite tro på at City vil punge ut med 1,4 milliarder kroner (!) for Manchester Uniteds megastjerne Cristiano Ronaldo i januar neste år.

- Sulaiman har åpenbart god humor, for den siste plassen i verden Cristiano Ronaldo ville spilt var hos oss, ler Gallagher.

Vinner Manchester City trofeér med sine nye eiere? Si din mening og diskuter med andre fotballfans i kommentarfeltet under!