TIL CITY: Robinho er klar for Manchester i City etter sommerens sjokkovergang i Premier League.  (Foto: CHRIS RATCLIFFE/AFP)
TIL CITY: Robinho er klar for Manchester i City etter sommerens sjokkovergang i Premier League. (Foto: CHRIS RATCLIFFE/AFP)

Scolari rasende på City

Chelseas manager «Big Phil» Scolari er rasende etter at Manchester City kapret underskriften til Robinho.

Robinho ønsket seg til Chelsea og Chelsea ønsket Robinho.

Men etter et dramatisk bud fra nyrike Manchester City endte den brasilianske teknikeren opp på City of Manchester Stadium.

Rasende Scolari
Chelseas manager «Big Phil» Scolari skal være rasende.

- Det er selvsagt ikke en hemmelighet at Chelsea har betalt store summer for nye spillere de siste årene. Noen av spillere har hatt suksess, og andre ikke, sier en Chelsea-talsmann til The Sun.

Men:

- I løpet av de siste ukene snakket Scolari med Robinho på telefon nesten daglig og var overbevist om at Chelsea ville fullføre overgangen. Robinho følte han måtte presse Real Madrid for å tillate ham å gå til Chelsea, fortsetter kilden.

Tjener mer i City
Etter at Manchester City kom på banen i siste liten og la den britiske rekordsummen 32,5 mill. pund på bordet endte imidlertid Robinho opp hos Chelseas Premier League-rivaler. Chelsea var nemlig ikke villig til å matche Citys bud på angrepsspilleren.

I City vil han tjene 100.000 kroner mer i uken enn det han ble tilbudt i Chelsea. Scolari skal ha sett rødt etter at Robinho valgte City.

- Robinho følte seg presset opp i et hjørne og hadde ingen annet valg enn å signere for City, konstaterer Chelsea-kilden.