sx71e91ehead
sx71e91ehead

Sladdergjengen er tilbake

Suksesserien «Gossip Girl» hadde sesongpremiere i USA mandag. Vi gir deg en smakebit på hva vi kan vente oss fra den herlige og uimotståelige sladdergjengen.

ste_taylor_momse_1425532pic
ste_taylor_momse_1425532pic
Trendserie
«Gossip Girl» ble for første gang vist i USA i september 2007, og har fått enormt mye oppmerksomhet det siste året, mye på grunn av skuespillernes eksklusive klesstil. Serien som inneholder mye drama, intriger og ikke minst mye overklasseungdom, har blitt en stor suksess både i Statene og i Europa.

ste_gossip_girl__1321742pic
ste_gossip_girl__1321742pic
Guttene kommer
Stadig oftere ser vi reportasjer som inneholder tips til hvordan man kan få skolestilen til de trendy og vakre karakterene i ungdomsserien. I første sesong var det særlig jentene som gikk i dyre designerklær som lyste penger, men i år kommer også de kjekke gutta til å vise seg i en mer kontroversiell klesstil.

Kjærester i virkeligheten
I løpet av den første sesongen fikk vi se tre av hovedpersonene, nemlig Blair, Serena og Jenny i fargerike kjoler, jakker, hatter og ikke minst noen superkule skovarianter. I høst kan vi vente oss minst like imponerende kreasjoner. Og ryktene sier at vi kommer til å få se mer drama enn noen gang! Første sesong ble avsluttet med en dramatisk episode hvor blant annet forholdet mellom Serena og Dan tok slutt.

Til tross for den hjerteskjærende avslutningene, kan det utifra bildene se ut som at det blir forsoning og kjærlighet mellom Serena og Dan, til seernes store lettelse. Og skulle det ikke gå veien for turtelduene i serien, kan vi glede oss over at Blake Lively og Penn Badgley, som for øvrig spiller Serena og Dan, er kjærester i virkeligheten!