John Arne Riise  (Foto: Johannessen, Sara/SCANPIX)
John Arne Riise (Foto: Johannessen, Sara/SCANPIX)

- Dere er verdens beste

John Arne Riise hyller Liverpool-supporterne i et åpent brev.

Burde Liverpool beholdt John Arne Riise? Diskuter nederst i saken!

Etter syv sesonger på Anfield, med mange oppturer og noen nedturer ble John Arne Riise solgt til den italienske storklubben Roma i sommer.

Venstrebacken følte at han ikke fikk tatt et skikkelig farvel med Liverpool-supporterne, og har derfor skrevet et åpent brev til Merseyside-klubbens trofaste fans.

Takker supporterne
- Jeg ser frem til dette nye eventyret, men jeg har også mistet noe. For, det er ikke lett for meg å forlate dere. Dere er verdens beste supportere. Dette har jeg tenkt på nesten hver dag i sommer. Dere har alltid støttet meg og laget, og jeg vil at dere skal vite hvor viktig dere er for meg og de andre spillerne, skriver Riise til klubbens offisielle hjemmeside.

Les også: Het debut for Riise

Selv om Riise har flyttet til den italienske hovedstaden, kommer han til å følge gamleklubben tett.

- Jeg skal følge laget tett, og holde kontakten med mange av spillerne og vennene mine i Liverpool. Det har alltid vært et høydepunkt å ha på seg den røde drakten på Anfield. Det har vært et privilegium å ha klubbens initialer LFC så nærme hjertet. Som dere vet, var jeg en spiller som ofret 110 prosent uansett om det var trening eller kamp.

John Arne Riise  (Foto: JULIE HOWDEN/EPA)
John Arne Riise (Foto: JULIE HOWDEN/EPA)

- Et privilegium
Den siste sesongen for scouserne ble på ingen måte en verdig avslutning for den norske landslagsbacken. Nedturen toppet seg da Riise scoret selvmål mot Chelsea i mesterligaens semifinale.

- Å spille foran de røde supporterne har vært et privilegium hvert eneste minutt. Selv etter mitt uheldige selvmål mot Chelsea, der alle våre drømmer ble knust, følte jeg at støtten og sympatien fra dere var ekte. Da jeg signerte for syv år siden kunne jeg ikke i mine villeste drømmer forvente alt det dere har gitt meg. Det vil jeg alltid være takknemlig for. En stort takk til dere alle. Jeg er 100 prosent ærlig når jeg sier at jeg alltid vil huske alle de store stundene vi hadde. Jeg håper dere vil fortsette å følge min karriere.

Burde Liverpool beholdt John Arne Riise? Diskuter nederst i saken