VIL BLI PIKACHU: Kim Daniel Sannes vil dubbe tegnefilmer. Aller helst vil han bli Pikachu fra Pokémon.
VIL BLI PIKACHU: Kim Daniel Sannes vil dubbe tegnefilmer. Aller helst vil han bli Pikachu fra Pokémon.

Vil dubbe tegnefilmer

- Jeg har mange rare stemmer innabords, sier Kim-Daniel fra «Hotel Cæsar».

Kim-Daniel Sannes opplever stor suksess med «Cæsar»-karakteren Storm Anker-Hansen. Nå er den rastløse 22-åringen på jakt etter nye utfordringer.

- Jeg har lyst til å dubbe tegnefilmer. Jeg har så mange måter å oppføre meg på når jeg går hjemme og briljerer. Jeg har masse rare stemmer innabords, sier han til tv2underholdning.no.

Les mer: «Storm» i vinden

Kim-Daniel er ikke er kresen på hvilken tegneseriefigur han skal gi stemme til, men den ultimate drømmerollen er gledessprederen Pikachu fra tegneserien Pokémon.

- Det hadde vært digg å få betalt for å si «pikachu!» hele tiden, sier Kim-Daniel før han tar en imponerende parodi på den spretne tegneseriefiguren fra Japan.

Hjelp fra «Cæsar»-kollega

Kim-Daniel får god hjelp av tidligere «Hotel Cæsar»-kollega Håvard Bakke med å komme innenfor dubbing- og tegnefilmmiljøet. Bakke har bidratt med stemmer til de norske versjonene av blant annet «Happy Feet», «Shrek», «Lilo & Stitch» og «Tarzan».

- Vi prater sammen og forsøker å hjelpe hverandre. Å lytte til mennesker som har erfaring, er en fin måte å komme seg opp og frem i verden. Jeg har fått en lang filmliste av Håvard som jeg er veldig takknemlig for, sier han.

Les mer: - Blir litt lei meg

Kim-Daniel presiserer at tegnefilmdrømmen kun er et sideprosjekt. Han har ingen planer om å forlate verken Storm eller «Hotel Cæsar».

Se «Hotel Cæsar» hverdager klokken 19.30 på TV 2 eller på TV 2 Sumo. (Abonnementstjeneste.)