Arsene Wenger  (Foto: GLYN KIRK/AFP)
Arsene Wenger (Foto: GLYN KIRK/AFP)

Wenger spiller poker

Arsenal-manageren føler selv han sitter med en sterk hånd før overgangsvinduet stenger.

Hold deg oppdatert. Få samtlige overganger fra England servert her!

Halvannet døgn før før fristen har Arsène Wenger fortsatt til gode å slå til på en av de mange midtbanespillerne franskmannen er koplet til.

Liverpools Xabi Alonso og Aston Villas Gareth Barry er kun to av flere spillere engelsk presse har lansert som aktuelle kandidater.

Men Wenger er kjølig - foreløpig. Franskmannen føler det hele koker ned til kortspill, og peker først og fremst på den pågående overgangsfeiden mellom rivalene Tottenham og Manchester United.

Dimitar Berbatov er ønsket i pokalbyen, men Spurs nekter å selge til spottpris.

- Når alt kommer til alt, er dette et pokerspill. Hvem som vinner er alltid vanskelig å spå, men ut fra det jeg har lest står det om fem millioner pund. Det kan knapt kalles en avstand. Alt avsluttes rundt 31 august og alle kan kalle seg for vinnere, sier Wenger til klubbens hjemmeside.

Franskmannen ønsker ikke å sammenligne Emmanuel Adebayor med bulgaren, selv om begge gang på gang har prydet førstesidene med personlige meningsytringer denne sommeren.

- Det er en forskjell her. Adebayor holdt sitt ord. Han sa «hvis jeg har et valg, blir jeg». Det ser ikke ut til å være tilfellet med Berbatov. Han ser ut som om han vil flytte på seg, sier Wenger.