Anders Bye Jan Thomas (Foto: Scanpix/Åshild Amland)
Anders Bye Jan Thomas (Foto: Scanpix/Åshild Amland)

Ligner de?

Komiker Anders Bye prøver å ligne på Jan Thomas.

Under komiprisutdelingen skulle komiker Anders Rye opptre som kjendisstylisten Jan Thomas.

Må oppgraderes
Parodien ble ingen enkel oppgave hverken fysisk eller psykisk. I tillegg til en dramatisk ytre forvandling måtte han lære seg å posere som en ekte Hollywoodstjerne.

- Det er annerledes å parodiere Jan Thomas enn andre. Han har jo vært modell, så vi må rett og slett gjøre en oppgradering, sier Anders til Dagbladet dagen før prisutdelingen.

Se de nominerte til komiprisen her!

Hemorroidekrem
Parykk, muskeldrakt, mye sminke, og store solbriller er noen av ingrediensene i forkant av forestillingen. I tilegg hevder komikeren at han også har tatt i bruk hemorroidekrem under øynene.

- Jeg har som alle andre begynt å smøre hemorroidekrem under øynene. Har Jan Thomas sagt det, så må det være riktig, sier han til avisen.

Ingen eggehviter
Derimot har han ikke tatt Botox eller eggehviter i forkant av showet.

Som mange kanskje kjenner til har den flotte kjendisstylisten et daglig inntak av 18 eggehviter. Dette ble for mye for Anders.

- Jeg hadde faktisk planer om å trene opp kroppen, men klarte ikke bygge opp nok muskelmasse. Jeg klarte ikke å spise nok eggehviter, sier han til Dagbladet.

26-åringen må derfor ty til en muskeldrakt laget av boblejakkemateriale for å kunne kopiere den veltrente stylisten.

Les mer: Kan bli «årets morsomste»

Anders Bye er kjent som den ene halvdelen av komikerduoen «Bye & Rønning» sammen med makker Jon Niklas Rønning. I 2006 fikk han prisen for beste mannlige artist og beste revykomedie under komiprisen.