Massemorder drepte barn

En massegrav med 15 barn er funnet i India, hvor foreldre venter mens utgravingen fortsetter.

Lørdag er levninger etter minst 15 barn funnet begravd i bakgården til et hus i Nithari i Noida i India. Sørgende mødre sjekker sekker med barnelik etter hvert som de blir gravd opp. Alt i alt er 38 barn savnet de siste par årene rett utenfor skrekkens hus hvor utgravingen foregår, skriver The Times of India.

Sporløst forsvinnet
I to år har barn forsvunnet sporløst på en bestemt veistrekning i Nithari. Blant dem åtte år gamle Rachna, som forsvant 10. april i år. Faren hennes sluttet etter dette i jobben for å vie seg til å finne igjen datteren på heltid, skriver den indiske nettavisen.

Også fem år gamle Satinder har vært forsvunnet siden første kvartal i år, da han om kvelden 27. mars skulle ut for å hente et glass juice. Satinder vendte aldri tilbake.

Foreldre til de savnede barna har gjentatte ganger forsøkt å få hjelp fra det lokale politiet, men blitt avfeid.

- Politiet fortalte oss at barna våre hadde rømt. De ville ha penger for å etterforske forsvinningene deres og pleide å håne oss. De sa at vi var uansvarlige, og hvis vi ikke klarte å passe barna våre, skulle vi aldri ha fått dem, ropte Sunita, mor til den forsvunne 10 år gamle jenta Jyoti.

Ingen av barnelikene er så langt identifisert.

Innrømmer overgrep og drap
Saken, som nå sjokkerer India, ble avslørt etter at en 30 år gammel tjener hos forretningsmannen Mohinder Singh Kohli, Satish, skulle avhøres for drapet på en 26 år gammel kvinne. Politiet la merke til en underlig lukt fra eiendommen Satish jobbet på, og fredag begynte de å grave, ifølge britiske The Times.

Da de begynte å grave fredag, dukket de første seks likene opp, to gutter og fire jenter, alle parterte og lagt i sekker. Utover dagen lørdag vokste haugen med barnelik.

Satish innrømmer å ha kidnappet og drept barna, men har ikke gjort rede for hvor mange det dreier seg om.

- Han sier at han kidnappet barna for å ha sex med dem, sier den lokale politisjefen, K.S Rathore.

Satish skal ifølge politiet ha fortalt at han lokket til seg barna ved hjelp av leker og godterier. Men politiet etterforsker om han har hatt medansvarlige.

Politiet overså meldinger
Det kan også være barn som ikke er rapportert savnet blant de forsvunne. Lokalbefolkningen hevder med stadig større styrke at politiet ikke har tatt meldingene om forsvinninger og mistenkelig adferd fra mennene som er bosatt i huset.

Etter hvert som utgravingene skred frem, flokket fedre og mødre til de forsvunne barna til stedet, i håp om å få vite hva som var skjedd med deres kjære.

- Barna våre har forsvunnet. Dere skrev ikke engang en rapport. Fortell meg hvor sønnen min er blant alle disse bena, sa en fortvilt mor, mens hun slo til en politimann ved utgravningsstedet. Deretter falt hun om mens hun gråt bittert, skriver den indiske avisen.