Betaler Stabæk 115 mill.

Telenor sponser Stabæks nye arena på Fornebu de neste 11 årene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bærumsklubbens nye arena får Telenor som navnesponsor, og banen som skal stå ferdig neste år blir dermed hetende Telenor Arena.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

- Telenor Arena blir vår nye storstue, og vi er svært fornøyd med denne sterke satsingen fra en av våre største og mest sentrale støttespillere. Nå gleder vi oss enormt til all den store underholdningen og fotballen vi skal få oppleve her på Telenor Arena fra neste år av, sier Jørgen Roll i Stabæk Event i en pressemelding.

Les også: Fornebu skal berge Stabæk

Avtalen har en øvre økonomisk ramme på i 115 millioner over 11 år, vel 10,5 millioner per sesong. Arenaen tar 15.000 på fotballkamper og 23.000 publikummere på konserter.

- Vi er en av de største sponsorene av både musikk og fotball i Norge, med satsinger på festivaler, norsk klubbfotball og landslaget. Telenor Arena blir på toppen av dette en synlig markering av vår forretningsmessige tro på et nært samarbeid med underholdningsindustrien, utdyper Petter Svendsen, sponsorsjef i Telenor.

- Dette blir arenaen for fremtiden, hvor vi kan tenke oss å se klubben spille sine Champions league- kamper, eller se gigaartister som Madonna eller U2 holde konserter, sier Stabæk-fanatiker Ingebrigt Steen Jensen.

Fakta

FORNEBU ARENA:

- Fornebu Arena kommer til å romme 15.000 fotballsupportere, 23.000 konsertgjester og satser på å omsette for 120 millioner i året.

- Fornebu Arena AS er heleid av Stabæk Fotball AS, og prosjektet har en totalkostnad på 550 millioner.

- klubben håper å flytte inn i løpet av neste vinter.