Francesco Totti  (Foto: MATTEO BAZZI/EPA)
Francesco Totti (Foto: MATTEO BAZZI/EPA)

Ikke Serie A på TV2sporten.no

Rettighetshaverne legger seg flate etter salgskrøll.

I mai gjorde TV 2 en avtale med det britiske medieselskapet Perform om eksklusiv internettvisning av inntil tre kamper hver runde fra italiensk Serie A. Perform var selger på vegne av den italienske rettighetshaveren MP & Silva. Avtalen tilsa at TV 2 kunne vise hele kamper direkte, i opptak, samt redigere høydepunkter fra kampene. Høydepunktene kunne også benyttes på mobil.

Onsdag denne uken fikk TV 2 beskjed om at avtalen var ugyldig. Første kamper etter avtalen spilles førstkommende søndag. I dag redegjør Perform på følgende vis:

«TV 2 har blitt informert av de italienske rettighetsbyrået MP& Silva at de grunnet en tidligere avtale med Canal +, ikke vil være i stand til å fortsette avtalen de signerte og ferdigforhandlet i juni. MP& Silva tar fullt ansvar for denne feilen.»

TV 2 har foreløpig ikke tatt stilling til videre arbeid med denne saken, men serieåpningen i Serie A kommende helg vil ikke bli sendt på våre nettsider.

TV 2 Sporten beklager de problemer dette måtte medføre for våre kunder. Eventuelle spørsmål kan rettes til TV 2 Sumo her.