Lun potet- og grønnsaksalat

Servert med varmrøkt laks/ørret, makrell eller fiskekaker

Stek sitronskiver i litt olje i en varm stekepanne, til skivene er gylne. Ta dem opp. Skal det brukes fiskekaker del de i store terninger og stek i pannen med sitronolje. Ta de opp og hold varme. Varmrøkt fisk legges rett i pannen med poteter og grønnsaker

Se del 2 her

513756

Skrubb og del poteter i tynne båter og løk i tynne båter. Tilsett litt mer olje i pannen og tilsett poteter og løk. Dryss over salt og grovmalt pepper. Rør om en gang i mellom og stek til potetene er gylne og knapt møre , 15-20 min. Sukkererter og purre stekes med de siste 10 min. Hell av laken på bønnene og skyll de godt og tilsett de i stekepannen.

Tilsett fiskekaker i biter eller varmrøkt fisk, dryss over hakkede krydder .

Rør sammen alle ingrediensene til dressingen og fordel over potetpannen.

Se del 3 her

513757