VIL TIL SPANIA: Vidic.  (Foto: ANDREW YATES/AFP)
VIL TIL SPANIA: Vidic. (Foto: ANDREW YATES/AFP)

Vidic kryper til korset

Nå mener United-stopperen Nemanja Vidic at livet i England ikke er så ille likevel.

Vidic skapte furore da uttalelser han kom med i et russisk magasin ble oversatt og trykket av engelske aviser onsdag.

- Jeg vil aldri bosette meg i England. Det er jeg sikker på, slår Vidic fast i et intervju med det russiske magasinet Football Weekly.

Les mer om hva han sa her.

Nå har Manchester Uniteds PR-avdeling også lest intervjuet og begynt brannslukkingen. I et forsøk på å ro seg inn igjen har Vidic uttalt seg i forsonende ordelag på klubbens hjemmeside .

Han presiserer at uttalelsene i magasinet handlet om tiden da han ankom England, og ikke hvordan han har det nå.

Vidic mener han ikke har uttalt at:

- I England sier de at Manchester er regnets by. Hovedattraksjonen her er togstasjonen - fordi her går togene til byer hvor det regner mindre.

Og:

- I løpet av uken jobber de så hardt. Den eneste sjansen engelskmenn har til å prate med andre folk er i lunsjpausen. Når de kommer hjem om kvelden benker de seg foran TV-skjermen, så de kan komme seg opp tidlig på jobb dagen etterpå.

- Jeg kom ikke med de uttalelsene. Jeg snakket om problemene jeg hadde i starten, ikke hvordan jeg har det nå, sier Vidic og slenger på et solid forsøk på å komme på fansens godside igjen:

- Jeg liker livet mitt som fotballspiller på Manchester United og er glad for å være en del av denne store klubben. Det mener jeg vises i måten jeg spiller på hver uke. Jeg har altfor stor respekt for folk i Manchester og England til å kritisere dem på en slik måte, sier den serbiske landslagsspilleren.