Drapsmistenkt jages i Sverige

Politiet etterlyser en kvinne i saken der to små barn ble knivdrept i Arborga i Sverige.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Politiet i Sverige har begjært pågripelse av en ny hovedmistenkt i forbindelse med drapet på to små barn og drapsforsøk på deres mor i Arboga tidligere i uken.

Det er nå sendt ut riksalarm i Sverige.

Kvinne etterlyst
Ifølge en lokalavis skal det være en kvinne politiet er på jakt etter. Hun skal ha bodd i Stockholmsområdet i flere år, være 31 år gammel og av utenlandsk opprinnelse. Hun skal være ugift og har ingen barn, melder vlt.se.

Den etterlyste kvinnen skal ifølge avisen ha kjent samboeren til den drepte kvinnen. Det kommer frem av den mistenkte kvinnes Facebook-side. Der er det blant annet bilde av kvinnen og samboeren sammen.

Trolig utenlands
Politiet har ransaket kvinnens leilighet i Stockholm. Hun befinner seg ifølge avisen trolig utenlands, muligens i Tyskland, skriver expressen.se. Kvinnen skal ha forlatt Sverige dagen etter drapene.

undefined
undefined

Kvinnen er etterlyst i hele Sverige, skriver tv4Nyheterna.se.

Politiet er sparsommelige med informasjon.

- Vi kan ikke si noen ting før personen er pågrepet, sier politiinspektør Per Strömbäck ved Västmanland politiet til aftonbladet.se.

Fant familien knivstukket
Den 23 år gamle kvinne og hennes datter på ett år og sønn på tre år, ble funnet hardt skadd i sitt nyinnflyttede hjem om kvelden 17. mars. Kvinnen og de to barna flyttet sammen med kvinnens samboer for en måneds tid siden.

Det var kvinnens samboer som fant de tre. De to barna ble kjørt til Universitetssjukehuset i Örebro, men døde kort tid etter ankomst.

Moren er blitt holdt i dyp søvn på sykehuset i på grunn av de alvorlige skadene, og hun er ennå ikke avhørt.

Barnas far (28) ble raskt mistenkt for ugjerningen. Onsdag ble han sluppet fra varetekt, etter at det viste seg at han hadde alibi. Han er ikke lenger mistenkt.