greysanatomy_1500 (Foto: BOB D'AMICO)
greysanatomy_1500 (Foto: BOB D'AMICO)

Ny sesong av
«Grey's Anatomy»

Nå er hverdagen ganske så annerledes for de tidligere turnuslegene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Turnusåret er omsider over for Meredith, Izzie, Alex og Cristina, og det er nå legekarrieren starter for alvor. Endelig skal de selv få sjefe over forskremte turnuskandidater, men ikke alle har det like lett i den nye jobben.

Izzie får ikke respekt fra sine praktikanter, Meredith får panikk når hennes egen halvsøster, Lexie (Chyler Leigh) viser seg å være en av praktikantene, Alex kikker mest på damene og Cristina er selvfølgelig den strengeste av dem alle.

Burke borte
Cristina er knust etter at Burke forlot henne ved alteret, og drukner sorgene i jobben. Hun har nettopp kommet hjem fra bryllupsreisen sin, som hun gjennomførte med Meredith. Hun leter overalt etter Burke for å få en forklaring, men han er sporløst forsvunnet...

Ydmyket George
Stakkars George bestod ikke eksamen i det hele tatt, og må gjennom ydmykelsen det er å ta turnusåret på nytt igjen. Det blir ikke bedre av at Callie har fått den nye sjefsjobben. Også Bailey sliter med å finne sin plass på sykehuset, og må finne seg i å se at hennes tidligere turnusgjeng nå må rapportere til Callie i stedet for henne.

Samtidig har forholdet mellom Meredith og Derek omsider nådd bunnen, og Derek søker støtte på uventet hold.

Den første dagen tilbake blir ekstremt hektisk, når et stort antall ofre etter en enorm kjedekollisjon ankommer sykehuset.

Sesongpremiere på TV 2 i kveld kl. 21.40.

Se også:

«8 kvinner» på NRK1 kl 23.15 mandag.

Sesongpremiere for «CSI Miami» på TVNORGE kl. 21.35.

Øko-kjøring i «Fifth Gear» kl. 20.50 på TV 2 Zebra

«Misery»: Livsfarlig fan på TV 2 Zebra kl. 23.50 mandag