Mons Ivar Mjelde  (Foto: Hommedal, Marit/SCANPIX)
Mons Ivar Mjelde (Foto: Hommedal, Marit/SCANPIX)

- Revansjesugen og fandenivoldsk

Mons Ivar Mjelde var offensiv etter uavgjort mot Rosenborg

Brann - Rosenborg 0-0

Brann Stadion/Bergen (TV 2 Sporten): Brann-trener Mons Ivar Mjelde var vitne til at Brann til tider ble rundspilt av Rosenborg hjemme på Brann Stadion, men trener var langt i fra en slagen mann etter uavgjort mot sine trønderske rivaler.

- Det går en jævel i meg. Jeg jobber hardt hver dag og skal jobbe enda hardere for at dette laget skal prestere. Jeg blir revansjesugen og fandenivoldsk av at vi ikke får det til. Vi skal få det til, sier en offensiv Mons Ivar Mjelde til TV 2 Sporten.

Les også: Iversens tunge uke
Les også: Vanvittig sløsing i Bergen

Han var skuffet lagets innsats mot Rosenborg.

- Jeg synes vi har spilt bedre tidligere. Vi har skapt flere sjanser og hengt bedre sammen som lag. Jeg er skuffet over at vi ikke klarer å være bedre, sier Mjelde.

- Vi planlegger alltid å vinne hjemmekampene og vi ønsker alltid å vise det tallrike publikummet vårt at vi er et godt lag, at vi kan spille god fotball, skape sjanser og score mål. Det er desverre noe upresist over oss i dag og vi evner ikke det så godt som vi hadde håpet på, sier Brann-treneren som mener at opp- og nedturer er en del av fotballhverdagen.

- Det har buttet tidligere også, og det er av og til slik i en prestasjonsgruppe der mange skal prestere sammen.