Steffen Iversen  (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)
Steffen Iversen (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)

Iversens tunge uke

Utskjelte Steffen Iversen håper på snarlig telefon fra Åge Hareide.

Brann-RBK 0-0:

Bergen (TV 2 Sporten): Det sto ikke på sjansene, men verken Brann eller Rosenborgs spisser maktet - utrolig nok - å score i søndagens storkamp på Brann Stadion.

Nærmest for gjestene var gang på gang Steffen Iversen, som tidligere i uken ble pælmet ut av landslagsstroppen etter en fuktig kveld på byen.

Søndag var han tilbake der han hører hjemme - giftig foran motstanderens mål.

- Ring, Åge!
Selv om målene uteble, håper Iversen likevel at landslagssjef Åge Hareide har benådet ham og inkluderer ham i troppen som møter Island til VM-kvalifiseringskamp 9. september.

- Det betyr utrolig mye å få være med på landslaget. Mener han (Hareide) at jeg er god nok, håper jeg å få være med, sier Iversen til TV 2 Sporten.

Søndag kunne han glede seg over å bli kåret til kampens beste spiller av TV 2 Sportens seere. Det gleder både spilleren selv og trener Erik Hamrén.

- Steffen gjør en bra kamp, men har ikke de berømte millimeterne på sin side. Han er sterk her oppe og klarer seg, sier Hamrén og peker på hodet.

Se hva trener Mjelde og Hamrén mener om kampen her:

259954

- En tung, tung uke
Iversen selv innrømmer at det har tatt på å komme seg igjennom en uke preget av fylleskandalen.

- Starten på denne uken var veldig tung, men jeg har fått mye støtte fra spillerne i Rosenborg. Humøret er tilbake igjen, sier Iversen og gliser sitt vante smil.

Eneste skår i gleden var at målene uteble i Bergen.

- Vi skaper mye og burde ha scoret. Brann har et par bra de også, men vi er best og burde ha vunnet, mener den trønderske storscoreren.

Stygg Azar-miss
Azar Karadas er langt på vei enig. Eidaren kunne og burde ha avgjort til bergensernes fordel på tampen, men presterte å bomme for blankt mål helt på tampen.

- Den sjansen skal jeg sette, men vi gjør ingen god kamp. Vi sliter med alt, sier Karadas til TV 2 Sporten.

Derfor ser han heller ikke særlig lyst på Mesterliga-kvalifiseringskampen i Marseille.

- Vi får se der nede. Vi kan ikke sløse slik som dette, i hvert fall, slår den omskolerte spissen fast.