Etterlyser vitne etter drap

Politiet ønsker å komme i kontakt med et vitne som skal ha vært passasjer i bilen hvor 46-åringen ble funnet drept.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I forbindelse med drapet ønsker politiet å komme i kontakt med et vitne som skal ha vært passasjer i bilen som fornærmede kjørte.

- Vitnet skal ha satt seg i bilen cirka klokken 01.00 i Søndregate, utenfor Narvesen på Lilletorget. Vedkommende beskrives som cirka to meter høy og mellom 35 og 40 år gammel.

Mannen skal ha en kraftig kroppsbygning, svart, bølget hår og være lys i huden. Han har muligens bart. Han skal ha vært pent kledd i blå bukse og en lys kortermet skjorte eller genser.

- Det er svært viktig for den videre etterforskingen at vedkommende melder seg for politiet, sier etterforskingsleder Terje Lunde.

Et vitne skal ha observert en grønn John Deere-traktor mellom 01.00 og 01.30 natt til lørdag som kjørte på Ringvålveien. Politiet ønsker å komme i kontakt med føreren av denne traktoren.

Politiet er også interessert i vitneobservasjoner av 46-åringens bil etter klokken 23.00 lørdag kveld. Bilen er en hvit Peugeot 605, 1990-modell.

Vi er også interessert i observasjoner av fornærmedes bil fra kl. 23.00 lørdag kveld.

Politiet kan nå slå fast hvem avdøde er. Det dreier seg om en 46 år gammel norsk statsborger, av somalisk opprinnelse. Vedkommende var bosatt i Trondheim og har bodd i Norge siden 1995.

Fakta

Har du informasjon du mener kan være av interesse for politiet? Ta kontakt med politiet på telefon 488 87 318.