Kamskjell

Naturell og med forskjellig tilbehør

Oppskrifter ved Ole Jonny Eikefjord.

Kamskjellsevice:

Kutt kamskjellene i terninger (1/2 x 1/2 cm).
Bland i lime og rør om.
La de stå i 15 min.
Bland i resten av ingrediensene og rør om.
Serveres i en skje eller på et salatblad.

Kamskjellsashimi med chilimajones og soyasaus:

Skjær kamskjellmuskelen i tynne skiver.
Legg de utover på 4 tallerkener,
Ha soyasaus over.
Bland majones og chilisaus, og legg små klatter oppå kamskjellskivene.

Kamskjell naturell med limeskall:

Skjær kamskjellmuskelen i tynne skiver.
Legg utover 4 tallerkener.
Rasp limeskallet over kamskjellene. (Kun det grønnepå skallet.)
Strø over litt fingersalt.

Kamskjellsashimi med oystersaus, koriander og ingefær:

Skjær kamskjellmuskelen i tynne skiver.
Fordel på 4 tallerkener.
Bland alle ingrediensene sammen.
La de stå og trekke smak i 1/2 time.
Ha sausen over kamskjellskivene.

Se mer her :

488274