David Silva  (Foto: ALBERTO PIZZOLI/AFP)
David Silva (Foto: ALBERTO PIZZOLI/AFP)

- Silva og Berbatov til United

Sir Alex Ferguson vil sikre seg Valencias David Silva og Dimitar Berbatov før sesongstarten kommende helg.

Det hevder lokalavisen Manchester Evening News i sin tirsdagsutgave.

Sir Alex Ferguson røpet i helgen at han satser på å ha en ny angriper på plass før sesongstart. Nå vil han samtidig sikre seg Valencias David Silva.

Manchester Uniteds manager skal allerede ha kommet med et bud på rundt 170 millioner kroner på Valencia-stjernen, som også er ønsket av Barcelona og Liverpool.

Målet er å sikre seg Silva og Dimitar Berbatov før Premier League-sesongen sparkes i gang mot Newcastle førstkommende søndag.

David Silva, som spiller på venstrevingen, storspilte nylig for Spania i EM. 22-åringen skal være mest lysten på å fortsette karrieren i hjemlandet, noe som kan tyde på at han velger en overgang til Barcelona om også den spanske storklubben kommer med et bud. Fergsuon ser på Silva som en erstatter for Ryan Giggs, som kan bli flyttet til en mer sentral rolle på midtbanen den kommende sesongen.

Samtidig nærmer United seg omsider Berbatovs underskrift. Manchester Evening News hevder at Tottenham-spissen allerede skal ha fortalt sine lagkamerater på White Hart Lane at han forventer å skrive under kontrakten på Old Trafford i løpet av uken.

Lykkes ikke Manchester United og Tottenham med å bli enige om prislappen for Bulgarias landslagsspiss vil trolig Ferguson forsøke å kjøpe enten Barcelonas Thierry Henry eller Ajax-stjernen Klaas Jan Huntelaar.