shevchenko (Foto: SCANPIX)
shevchenko (Foto: SCANPIX)

Chelsea-flopp på vei til Italia

Andrej Sjevtsjenko kan bli klar for gamleklubben.

Ifølge den seriøse sportsavisen Gazzetta Dello Sport skal spisskrisen i Milano-klubben ha fått den sportslige ledelsen til å reagere.

«Rossoneri» har i sesongoppkjøringen hatt Ronaldinho og Alexandre Pato borte på landslagsoppdrag med Brasil i OL, samtidig som Filippo Inzaghi sliter med skadeproblemer.

Mannskapsproblemer for Milan
Marco Borriello har returnert fra et vellykket låneopphold i Genoa, men er skadet, noe brassen Kaka også er inntil oktober.

Det betyr at 18-åringen Alberto Paloschi i oppkjøringen har vært det eneste alternativet på topp, men får nå selskap av Pato og Ronaldinho som er utslått av OL.

Sist torsdag skal Silvio Berlusconi og Roman Abramovitsj ha gjennomført et møte på Sardinia, og utfallet ble at ukraineren går til Milano på lån.

Trives i Italia
Sjevtsjenko var ikke i troppen til Chelseas Premier League-debut mot Portsmouth, og har hatt et svært skuffende opphold i London etter overgangen fra nettopp Milan til Chelsea i 2006.

Etter to svake sesonger for de blå kan tiden nå være duket for en retur til Italia for 32-åringen som på sju sesonger scorte 127 mål på 208 kamper i den rødsvarte drakten.