KLAR FOR SCENEN: Musikalen om David Beckham kan snart være å se på West End.  (Foto: Chris Pizzello/AP)
KLAR FOR SCENEN: Musikalen om David Beckham kan snart være å se på West End. (Foto: Chris Pizzello/AP)

Beckham kan bli musikal

The hills are alive with the sound of... Beckham?

Det måtte komme. Nå står musikalen om David Beckhams liv på trappene. Hvert fall om komponisten Mark Archer får det som han vil.

Archer er i samtaler med teater i det kjente kulturdistriktet West End i London om å sette opp den allerede ferdige musikalen om LA Galaxy-spillerens liv.

- Bekchams historie er et moderne eventyr med helter, skurker, kjærlighet, Manchester United og hvordan det er å lede landet ditt, forklarer Archer til Daily Telegraph.

- En utrolig fortelling
- Måten han løftet seg fra fordømmelse til internasjonal berømmelse, hans verdensomspennende anerkjennelse som idrettsutøver og hans Hollywood-livsstil har alle elementer av en utrolig fortelling, sier Archer om hvorfor han har skrevet en musikal om Beckhams liv.

Musikalen inneholder alle de viktigste personene i Beckhams liv, Sir Alex Ferguson, Eric Cantona, faren Ted Beckham, tidligere landslagssjef Glenn Hoddle, forloveren Gary Neville og selvfølgelig kona Victoria.

Tror på sukséss
Fortellingen starter når Beckham er en ung og lovende spiller i United, fortsetter via episoden i VM i 1998 med Diego Simeone, har selvfølgelig med transferfarsen da han gikk til Real Madrid og alt det utenomsportslige Beckham har opplevd.

- Halvparten av verden holder med United og resten liker Beckham, så en musikal om livet hans som ikon vil trekke masse publikum, tror Archer.