STATSMINISTEREN PÅ FACEBOOK: Utsnitt av Jens Stoltenbergs Facebook forside
STATSMINISTEREN PÅ FACEBOOK: Utsnitt av Jens Stoltenbergs Facebook forside

Mobiliserer på Facebook

Om Facebook sikrer Stoltenberg gjenvalg er usikkert, men på under en uke har antall tilhengere gått i været.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Med over 7000 supportere og nesten 700 meldinger på det interaktive diskusjonsrommet har statsminister Jens Stoltenberg funnet en ny måte å kommunisere med velgerne på.

- Hei, og velkommen til min side på Facebook. Her skal jeg legge ut taler og artikler og oppdatere dere på viktige politiske hendelser framover. Ser fram til å lese politiske innspill og tilbakemeldinger fra dere her, skrev Jens Stoltenberg da han aktiverte sin Facebook-profil på fredag.

Tabloid-reklame

På Facebook-siden legger Stoltenberg også ut videohilsener til velgerne. Her reklamerer han også for kveldens deltakelse i Tabloid.

facebookjens
facebookjens
- I kveld skal Kristin Halvorsen og jeg møte Siv Jensen, Erna Solberg og Lars Sponheim til debatt for å diskutere de politiske alternativene. Det blir en spennende debatt på Tabloid, og da er vi i gang igjen etter en lang sommerferie. Jeg gleder meg til å diskutere politikk og få frem politiske forskjeller og veivalg i Norge, fortalte Stoltenberg.

Se Stoltenbergs siste hilsen til sine supportere her

Foreløpig er Jens Stoltenberg den eneste partilederen som har registrert sin egen Facebook-profil. Tror du hans videohilsen på Facebook er veien å gå for å sikre valgseier i 2009? Og har de andre partilederne noe å tjene på å gjøre det samme? Skriv inn din mening i kommentarfeltet under!