Barack Obama  (Foto: AFP)
Barack Obama (Foto: AFP)

Obama sender sms

Presidentkandidat Barack Obama akter å fortelle hvem han har valgt som visepresident via sms.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Barack Obama fikk mye oppmerksomhet for å ha tatt i bruk ny informasjonsteknologi under hans kampanje for å bli demokratenes presidentkandidat.

Gode, informative og alltid oppdaterte nettsider var en av virkemidlene.

Denne uken tar Obama i bruk en ny metode når han skal offentliggjøre hvem som blir hans visepresidentkandidat.

- Bli den første som får vite
Det er Obamas kampanjeledelse som melder at Barack vil annonsere sin visepresidentkandidat på sms før noen andre mediér får vite det.

- Barack vil offentliggjøre hans kandidat fra nå og konventet. Send en sms med teksten VP til 62262 og bli den første som får vite. Send videre!, lyder det i den utsendte pressemeldingen fra Obamas kampanjeledelse.

Hillary Clinton kampanje for Barack Obama (Foto: AFP)
Hillary Clinton kampanje for Barack Obama (Foto: AFP)

Hillary er høyaktuell
Det demokratiske konventet skal avholdes i Denver og starter 25. august. Det er her demokratenes offisielt skal utrope sin presidentkandidat, selv om det lenge har vært klart at han heter Barack Obama.

I det siste har hans tapende rival, Hillary Clinton, opptrådt offentlig flere ganger med massiv støtte til Baracks kandidatur for å søke å få hennes tilhengere til å stemme på Barack Obama under presidentvalget.

Det vil neppe komme som en stor overraskelse hvis det blir nettopp Hillary som tikker inn på sms til de som bare må vite.