Kasey Wehrman  (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)
Kasey Wehrman (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)

«Fuck off, Wehrman»

Lokalavis går til frontalangrep på Fredrikstads Kasey Wehrman.

Kasey Wehrman ønsker seg en ny og bedre kontrakt i Fredrikstad og har brukt pressen som talerør for å oppnå bedre lønn.

Men australierens metoder er ikke særlig populære hos lokalavisen Demokraten.

På kommentatorplass slakter avisen Wehrmans oppførsel. Under overskriften «Fuck off, Wehrman» går sportskommentator Knut Johannessen rett i strupen på FFK-strategen.

- Syter som ei kjerring
- I dagene før kvartfinalen mot Odd fant kapteinen det på sin plass og bruke media for å lufte sin frustrasjon over manglende profesjonalitet i FFK-ledelsen. Han gikk rett i strupen på arbeidsgiveren og omtalte FFK-styret i lite rosende ordelag. For å si det pent, skriver sportskommentar Knut Johannessen i avisens mandagsutgave.

Og fortsetter:

- Maken til grov illojal og respektløs opptreden er det heldigvis sjelden vi i opplever. Kapteinens opptreden viser at den eneste lojalitet han føler er til seg selv og egen interesse. Wehrman krever mer penger og lengre kontrakt. Han har fått et forslag til en forbedret kontrakt med FFK utfra klubbens lønnsevne, men den har han blankt avvist. Istedet utbasunererer han at Odd-kampen trolig ble hans siste i FFK-drakta, sukker sportskommentaroren.

- Han syter også som ei kjerring over at han måttet spille med skade. Han fremstiller seg selv nærmest som et offer. Har noen tvunget ham?, undrer lokalavisen.

Overbetalte lykkejegere
Han legger ikke skjul på at han mener fotballspillere allerede tjener mer enn nok.

- Bortskjemte, overbetalte lykkejegere som overvurderer egen betydning og kvalitet, bør få klar beskjed. Spillere i eliteserien er overbetalt så det holder, konstaterer han, og avslutter sin kommentar på følgende måte:

- Kasey Wehrman bør umiddelbart fratas kapteinsbindet og gis «gult kort» for sin opptreden. Kort sagt - hold kjeft og gjør den jobben du er betalt for - eller «fuck off».