DSFU_680
DSFU_680

Når alt går galt

Morgan får med en mentalpasient på kjøpet når han skal rane en bank i denne spennende miniserien.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

OBS! Dette er en miniserie i to deler. Andre episode følger rett etter den første, og starter kl. 22.35.

Morgan (Stig henrik Hoff) hadde planlagt alt ned til minste detalj. Banken, tidspunktet, fluktbilen, til og med hvilke klær han skulle ha på seg. Hva han ikke hadde planlagt var at det skulle være en annen kunde i banken. En kunde, som han var tvunget å ta med seg som gissel og senere viser seg å være en mentalpasient.

Mentalpasienten, Erkki (Kristoffer Joner), har nettopp rømt fra anstalten, og er i tillegg etterlyst for et brutalt mord. Den som frykter ulven er en thriller, der ingenting er som det i utgangspunktet ser ut til å være. Konkrete fakta er ikke mer enn konkrete fakta, og de hjelper lite i oppklaringen av det brutale mordet på den gamle enken Haldis.

Dansken Karsten Skov (Lars Bom) er mannen som skal oppklare saken. Noe han planlegger å gjøre raskt, fordi han har bestemt seg for å flytte tilbake til Danmark. Alt i et desperat forsøk på å glemme at han faktisk har en fireårig sønn her. En sønn som han ikke har truffet på et år og sannsynligvis aldri får se igjen.

Etterforskningen peker raskt mot at det er "gærningen" Erkki (Kristoffer Joner) som er den skyldige, og Karsten setter inn alle ressurser i jakten på den mistenkte. Bare et menneske, Sara Rask (Laila Goody), psykiater og Erkkis terapeut, tror Erkki er uskyldig. Hun krever at Karsten skal undersøke og følge opp andre spor. Karsten innser snart at dette er hans vanskeligste sak noensinne.

«Den som frykter ulven» på TV 2 søndag kl. 21.45.

Se også:

«Beck: Gutten i glasskulen» på TV 2 søndag kl. 23.25.

«Storbritannias mest kresne» på TV 2 Zebra søndag kl. 22.05.

«Wimbledon» på TV3 søndag kl. 21.00.

«Med lisens til å sende» på NRK1 søndag kl. 21.15.