SJU SMÅ: Sykepleierne ved el Shatbi sykehuset i Alexandria har hendene fulle etter at en kvinne fødte sjulinger lørdag. (Foto: AP)
SJU SMÅ: Sykepleierne ved el Shatbi sykehuset i Alexandria har hendene fulle etter at en kvinne fødte sjulinger lørdag. (Foto: AP)

Fødte sjulinger

En egyptisk kvinne fødte sjulinger lørdag. Dermed har hun ti barn til sammen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Direktør Emad Darwish ved el-Shatbi-sykehuset i Alexandria melder at 27 år gamle Ghazala Khamis fikk fire gutter og tre jenter lørdag. Khamis måtte ha blodoverføring på grunn av blodtap under fødselen, men tilstanden til den ferske sjubarnsmoren er nå stabil, forteller direktøren, ifølge CNN.

Les også: To ganger sekslinger

Keisersnitt
Barna ble forløst med keisersnitt en måned før termin på grunn av presset mot morens mage og nyrer. Darwish sier at barna ble lagt i kuvøser ved fire forskjellige sykehus ettersom de ble født for tidlig.

- Dette er en meget sjelden graviditet, noe jeg aldri tidligere har vært vitne til i løpet av de 33 årene jeg har vært i yrket, sier sykehusdirektøren, ifølge NTB.

Tre fra før
De nyfødte veier fra 1,45 til 2,8 kilo.

Khamis, som allerede er mor til tre jenter, ble lagt inn på sykehus for to måneder siden. Hun er gift med en bonde fra den nordlige provinsen Beheira.

Les også: Sekslingpappa: - Vi har nok barn nå