madonna_crop (Foto: REUTERS/SCANPIX)
madonna_crop (Foto: REUTERS/SCANPIX)

Madonna skammer seg

Hun hylles som popdiva, men på 50-årsdagen er det visse ting Madonna skulle hatt ugjort. Det avslører hun her.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Madonna er født og oppvokst i en liten by, og kom til New York som 17-åring. Lite ante hun om hvilket liv som ventet henne.

- Jeg hadde ikke anelse om at livet skulle bli som det ble, sier stjernen.

SE TILBAKEBLIKK FRA HENNES UTROLIGE KARRIERE LENGER NED

Innovatør
Det store gjennombruddet kom med «Like A Virgin» i 1984, og siden fulgte monstersuksesser som «Holiday» og «La Isla Bonita». Siden har hun utvist en ekstrem evne til å fornye seg og vært en innovatør innen popindustrien. Helt fra den spisse BH-en på 80-tallet, via kaballa-inspirerte «Ray of Light» på 1990-tallet, til diskoretro ved tusenårsskiftet med «Confessions on A Dance Floor».

(Artikkelen fortsetter under )

madonna_crop3 (Foto: REUTERS/SCANPIX)
madonna_crop3 (Foto: REUTERS/SCANPIX)

Mobbes for utseendet
Når trebarnsmoren i dag står overfor nok en verdensturne, «Sticky & Sweet» som starter i Wales 23. august, synes stjernen å få mer oppmerksomhet for utseendet enn for musikken.

Hun er kritisert for sin unge stil og ekstreme treningsvaner. Og paparazzi-fotografer ligger klar etter treningsøkten for å dokumentere hvor furet hun ser ut. Flere profiler innen pop- og kjendisindustrien tar henne nå i forsvar. Blant dem er Marina Crook, redaktør for magasinet Top Sante.

- Vi snakker alle om hvor rar hun ser ut, om hvordan hun eldes og om kroppen hennes ser mer androgyn ut denne uken. Men jeg synes faktisk synd på henne. hun kommer ut fra treningsstudioet, på verst tenkelig tidspunkt for å å bli fotografert, og så skjer akkurat det, sier hun til nyhetsbyrået AP.

(Artikkelen fortsetter under )

madonna_crop2 (Foto: AP/SCANPIX)
madonna_crop2 (Foto: AP/SCANPIX)

Innkjøpsdirektør i magasinet Grazia, Stefan Lindemann, er enig:

- Jeg tror faktisk ikke det er mulig for henne å legge på seg, så mye som hun må trene før turneen. Hun er tross alt danser og sanger, og kan ikke la være å bevege seg, sier han.

TV 2S RONNY OKSVOLD GIR DEG ET TILBAKEBLIKK PÅ MADONNAS KARRIERE HER:

(Artikkelen fortsetter under videovinduet)

Pinlige øyeblikk
Formuen til Madonna og regissørektemannen Guy Ritchie (41) er anslått til svimlende tre millarder kroner. Og for Madonna sin del kommer pengene fra et allsidig yrkesliv - alt ikke med like stort hell.

I tillegg til musikken, har hun markert seg både som skuespiller, filmprodusent, regissør, forfatter og musikalstjerne. Hun har faktisk spilt i over 20 filmer. Hun debuterte på film 1985 med «Desperatly Seeking Susan», og hadde et høydepunkt på film med musikalen «Evita».

Siden har det nok vært flere pinlige øyeblikk på filmlerrettet for popdivaen, men det er hun klokelig taus om når hun får spørsmål om hva hun angrer mest på.

- Jeg får hetta av en del av hårfrisyrene mine, og av noen antrekk på grusomme fotografier og slikt.

- Og så angrer jeg kanskje noen menn jeg har vært sammen med, smiler popdivaen.

Hengt ut av lillebror
Kanskje får hun en lenger anger-liste ved de 60.

Den siste tiden har Madonna nemlig hatt både skilsmisserykter og en plagsom lillebror å tenke på. Christopher Ciccone ga tidligere i sommer ut en bok, «Life With My Sister Madonna», hvor han stempler sin storesøster som selvsentrert og sjefete.

I tillegg skriver han at Madonnas tidligere livsstil er skyld hennes hanglende ekteskap og legger i detalj ut om hennes eksotiske sexliv og tidligere narkotikaproblemer.