vampyrhund680
vampyrhund680

Tok bilder av vampyrhund

Politiet i Texas har tatt bilder av det de mener er en vampyrhund, chupacabra.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

To politibetjenter løp etter et mystisk vesen med lang snute og hoggtenner i Cuero, Texas. Sheriff Brandon Riedel og Ellie Carter forteller til The Sun at de aldri har sett et lignende dyr og at de er overbevist om at det er den legendariske El Chupacabra.

De fikk tatt bilder av dyret. De kan du se her (ekstern lenke)

Suger byttet tomt for blod
Ifølge Wikipedia er Chupacabra myten om et hårløst hundelignende vesen som dreper sitt bytte og deretter suger det tomt for blod. Myten om Chupacabraen startet i Puerto Rico i 1987. Da skal det ha vært meldt fra om at stadig flere dyr som hester, fugler og geiter ble funnet døde med like bitemerker.

Til å begynne med mistenkte man at en satanistisk kult sto bak de groteske dyredrapene, men kort tid etter spredte imidlertid fenomenet seg som en vandrehistorie over hele øya, og siden til nabolandene i Sør-Amerika og USA. Den skal særlig være glad i geiter.

- Vi sjekket gjerder når denne tingen plutselig kom mot oss. Jeg skrek at det var en chupacabra. Jeg gjenkjente den umiddelbart. Den hadde store tenner, stort hode, korte bein fremme og lange bak, sier Ellie Carter.

Fant lignende vesen i fjor
Samme by var for øvrig åsted for et lignende funn i fjor, da bonden Phylis Canion fant et mystisk, dødt vesen på gården sin. Dyret skal angivelig ha drept hundrevis av kyllinger ved å suge ut blodet deres.

Les mer om det her. (ekstern lenke)

Tester gjort på dyret var ikke overbevisende, men mange forskere tror at Texas chupacabrasen er en hybrid mellom prærieulv og meksikanske ulver.