Sørensen (Foto: Eeg, Jon/SCANPIX)
Sørensen (Foto: Eeg, Jon/SCANPIX)

- Må gjøre det på hjemmebane

Jan Derek Sørensen og Glimt liker seg best på eget kunstgress.

Bodø/Glimt - Viking 3-2

Aspmyra Stadion/Bergen ( TV 2 Sporten): Veteranen Jan Derek Sørensen startet målfesten i Bodø på lekkert vis med å smelle inn et langskudd som fort kan bli rundens mål.

Etter kampen var han glad laget klarte å holde ut på slutten, etter at et sent comeback nesten ga gjestene et poeng.

Se det flotte langskuddet! 258031

- Alle er bedre hjemme
- Det er tydeligvis på hjemmebane vi skal gjøre det i år, sier den tidligere Rosenborg og Lyn-spilleren, som ennå er ubeseiret på hjemmebane med Glimt i Tippeligaen.

Bodø/Glimt har vært mye bedre på hjemmebane enn på bortebane denne sesongen, og Sørensen tror kunstgresset i Bodø er en del av forklaringen.

- Det er en av forklaringene, men ikke den eneste. Alle lag er bedre hjemme enn borte, sier Sørensen etter kampslutt til TV 2 Sporten.

Les: - Sviktet meg og klubben

Og praktscoringen var han svært fornøyd med.

- Det var morsomt å få et slikt treff. Jeg traff helt reint med vrista, og traff perfekt, sier Sørensen til TV 2 Sporten.

- Skikkelig spennende
Glimt-trener Kåre Ingebrigtsen var en lettet mann etter kampslutt, men skulle ønske laget hadde holdt nullen.

- Vi gjør det skikkelig spennende. Mot slutten blir vi passive og nervøse, og slipper oss langt ned. Vi må bli flinkere til å punktere kampene, sier Ingebrigtsen etter kampslutt.

Les : -

Aggressivt hjemmelag
Islendingen Birkir Bjarnason er utlånt fra nettopp Viking til Bodø/Glimt, og markerte seg med å score bodøværingenes andre mål.

- Det var herlig å score. Hele laget jobber knallhardt, og vi er er presise i pasningene sier Bjarnason, som neppe blir bedre likt i Stavanger etter dagens kamp.