Christian Poulsen (Foto: TV 2/)
Christian Poulsen (Foto: TV 2/)

- Italia blir et helvete for ham

Gennaro Gattuso ønsker Christian Poulsen velkommen til Serie A.

Juventus-manager Claudio Ranieri overrasket mange da han i sommer valgte å forsterke laget med den danske midtbanespilleren Christin Poulsen fra Sevilla.

Opp gjennom årene har han vært i sammenstøt med både Gennaro Gattuso, Francesco Totti og Kaká.

Det vil aldri bli tilgitt, mener Milans midtbaneterrier Gattuso.

- Vil aldri bli tilgitt
- Italienere er som elefanter. De glemmer aldri, og derfor vil det bli et helvete for han å spille i Italia. De vil aldri tilgi han, sier den tidligere Glasgow Rangers-spilleren til Kunsport.dk

Det var først i 2005 dansken for alvor pådro seg italienernes vrede. I en Mesterliga-kamp mot Milan ble han kalt en feiging av vanligvis så sindige Milan-manager Carlo Ancelotti etter hans mange grisetaklinger på Kaká.

I returmøtet var det Gattusos tur til å havne i tottene med Poulsen på San Siro.

Det hele toppet seg i 2006, når Italias nøkkelspiller Francesco Totti ble utestengt etter å ha spyttet Poulsen i ansiktet.

Etter gjentatte provokasjonsforsøk kokte det over for Roma-kapteinen, som har uttalt at han ikke vil ta Poulsen i hånden når de møtes i Serie A denne sesongen.

- Vanskelig tid i møte
Gattuso mener dansken kommer i trøbbel på grunn av sin spillestil.

- Han er en usportslig spiller, og derfor vil han ikke vinne italienerens hjerter. Hans måte å spille fotball på vil hele tiden minne tilskuerne om bataljene, så han går en meget vanskelig tid i møte, sier Gattuso ifølge sporten.dk

Poulsen, som i 2007 fikk et rødt kort i EM-kvalifiseringskampen mellom Danmark og Sverige etter å ha slått Markus Rosenberg i magen, har skrevet under en fireårskontrakt med Juventus.

Onsdag spilte han fra start i lagets treningskamp mot Manchester United, og er tiltenkt en sentral rolle i laget som er sett på som en av outsiderne til å vinne Serie A denne sesongen.

Så vil tiden vise om han til tross for dystre spådommer kan bli en suksess i støvellandet.