BLIR: Cristiano Ronaldo blir i United (Foto: INACIO ROSA/EPA)
BLIR: Cristiano Ronaldo blir i United (Foto: INACIO ROSA/EPA)

- Forstår at pengene har fristet

Sir Alex Ferguson er likevel i ekstase over å beholde sin største juvel.

Onsdag kveld ble det klart at sommerens store overgangssaga endelig er over.

Cristiano Ronaldo blir værende i Manchester United.

I hvert fall en sesong til.

Les hele det unike intervjuet med Cristiano Ronaldo her!

Blir tatt imot med åpne armer
Sir Alex Ferguson har hele sommeren vært overbevust om at den portugisiske stjernen skulle blir værende på Old Trafford, og er glad for at situasjonen har løst seg.

- Det er veldig positivt, og vi ønsker han velkommen tilbake, sier Ferguson til klubbens hjemmesider.

Les : - Jeg blir i United

- Situasjonen er død
Til tross for at Ronaldo innrømmer at han håpte en overgang til Real Madrid ville la seg gjennomføre, tror ikke Ferguson det har noe med at han mistrives i regntunge Manchester.

- Han har alltid vært fornøyd her, og blitt behandlet godt. Jeg har et strålende forhold med gutten, og tror at vi nå kan legge situasjonen død, sier en lettet Ferguson til klubbens hjemmesider.

- Penger kan være fristende
Mange Manchester United-supportere har vært skuffet over at spilleren ikke avkreftet ryktene om en potensiell overgang til Spania, men Ferguson oppfordrer fansen til å ta tilbake Ronaldo uten noe mere oppstyr.

- Fansen må forstå at det er veldig tøft når en så ung gutt blir fristet med så mye penger. Han mistet faren sin i ung alder, og må nå ta seg av sin mor, søster og bror, så jeg kan forstå at pengene kan være fristende, sier Ferguson til Skysports .

Ønsket ny utfordring
Cristiano Ronaldo selv sier han er 100 prosent klar for en ny sesong med Manchester United, men har omsider avslørt hvorfor han ønsket å dra til Spania.

- Etter å ha vunnet Mesterligaen følte jeg at jeg hadde hjulpet klubben med å vinne alt som var mulig. Vi hadde vunnet serien to ganger og personlig hadde jeg vunnet en haug med personlige utmerkelser. Så jeg følte det kanskje var på tide med en ny utfordring i en kultur som er mer lik den portugisiske, sier en åpenhjertig portugiser til Manchester Evening News .

Real-trener aksepterer avgjørelsen
Bernd Schuster har i hele sommer uttalt seg positivt om en overgang for Ronaldo til Real Madrid, men tar nederlaget med fatning.

- Vi må respektere hans avgjørelse. Det er en skam at han ikke vil dra til oss for han ville ha forbedret det som allerede er et godt lag.

Han avslører at klubben ikke vil gjøre noe overilt på overgangsmarkedet.

- Det er ikke mye tid å gjøre det på, men vi er ennå rolige fordi vi har stor tro på det mannskapet vi har, sier Schuster ifølge Soccernet.

Les hele det unike intervjuet med Cristiano Ronaldo her!